Hospodářská komora zve firmy do podnikatelské delegace, doprovázející prezidenta do Slovinska

21.05.2019 17:37

Hospodářská komora České republiky vyzývá české firmy k účasti v podnikatelské delegaci, která ve dnech 5. a 6. června doprovodí prezidenta České republiky Miloše Zemana na jeho oficiální návštěvu Slovinska. Podnikatelskou delegaci povede prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý.

Hospodářská komora zve firmy do podnikatelské delegace, doprovázející prezidenta do Slovinska
Foto: HK ČR
Popisek: Hospodářská komora České republiky

Hospodářská komora České republiky se svými partnery ve Slovinsku v rámci Iniciativy Trojmoří organizuje obchodní fórum Three Seas Initiative. Fórum je realizováno společně s vládou Slovinské republiky, Centrem pro evropskou perspektivu a Slovinskou obchodní a průmyslovou komorou. Zaměří se na čtyři klíčové oblasti: energetiku, infrastrukturu, digitalizaci a inovace a bude zahrnovat průřezová témata transatlantických vztahů, bezpečnosti a hospodaření s vodou. Součástí programu bude i téma vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe.

Podnikatelského fóra se zúčastní 500 zástupců soukromého sektoru a vlád ze států Iniciativy Tři moří. Dalšími účastníky budou vysocí zástupci institucí EU, USA a Německa a zástupci podniků z širšího regionu.

Trojmoří tvoří 12 členských států ležících mezi Baltským, Jaderským a Černým mořem: Kromě České republiky je součástí této iniciativy Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rakousko, Slovinsko, Chorvatsko, Litva, Lotyšsko, Estonsko, Bulharsko a Rumunsko. V zemích Trojmoří žije 112 milionů obyvatel.

Do podnikatelské delegace se může přihlásit kterákoli česká firma bez ohledu na předmět podnikání, velikost nebo region, v němž působí. Náklady spojené s organizací mise stejně jako u kterékoli jiné cesty zajišťované Hospodářskou komorou si hradí sami podnikatelé, tzn. včetně ubytování, podílejí se nákladech na místní transfery, catering, pronájem konferenčních prostor a jednacích místností.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…