Janků, Blanarovičová, France i Nývltová řádili v Českých Alpách v Rakousku

26.10.2021 16:08 | Komerční článek

Čeští zpěváci odjeli na týdenní propagační cestu do Rakouska pod názvem „Jedeme dál“ České Alpy Rakousko 2021. Jeli tam za účelem podpory cestovního ruchu, kultury a znovu potkávání se mezi spoluobčany a tentokráte nejen České republiky, ale i Rakouska. Akce se konala pod záštitou ministryně pro místní rozvoj ČR Kláry Dostálové a velvyslankyně ČR v Rakousku Ivany Červenkové.

Janků, Blanarovičová, France i Nývltová řádili v Českých Alpách v Rakousku
Foto: Martin France
Popisek: „Jedeme dál“ České Alpy Rakousko 2021

Většina interpretů a produkce odjela autobusem Libor Valenta – autobusová doprava až na místo určení do malebného rakouského a horského městečka Niedernsill, kde byli ubytováni v hotelu Oberwirt, kde je přivítal český personál včetně majitele Petra. Tímto autobusem pak byli všichni zúčastnění dováženi na jednotlivá stanoviště.

france

A tak se hned první den v hotelu potkali herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová, muzikálová zpěvačka a v současné době i nepřekonatelná cukrářka Kamila Nývltová, zpěvačka Zuza Nová, která brázdí svět jako The Rock set tribute revival s hity skupiny Roxette, začínající zpěvačka Clo Kosová, která studovala zpěv u Marcely Březinové, a zpěvák a producent Martin France, který celou akci se svou agenturou zajišťoval. A druhý den za všemi dorazila po vlastní ose, zato se svým psím kamarádem Edou a přítelkyní Petra Koláře Lenkou Chlupáčovou, zpěvačka Heidi Janků.

france

A výlety mohly začít. Zpěváci navštívili například horské vrcholy Leogang v Salzburgu, Kitzsteinhorn v Kaprunu v nadmořské výšce 3029 metrů, horské jezero Weißsee Gletscherwelt, největší evropské Krimmelské vodopády, ale byli také například v nádherném lázeňském městě Zell am See, jeskyních a v nedalekých Termálech Bad Gastein, které měli jako jeden z posledních výletů.

france

A v půlce týdne v rakouském Niedernsillu všichni zúčastnění vehementně oslavili na vrcholcích alpských štítů i v hotelu narozeniny Yvetty Blanarovičové, které připadly právě na toto období, ale také přímo před hotelem Oberwirt v místním atriu uspořádali koncert pro české spoluobčany i pro místní obyvatele. Koncert zahájil starosta města Gunter Brennst, a pak už se střídal jeden interpret za druhým.

France

Své pěvecké kolegy přišel podpořit dokonce i herec Jan Antonín Duchoslav, známý především z filmu Sněženky a machři. A tak se v rámci zpívání i tančilo, a když se Heidi Janků na závěr loučila i s ostatními interprety svým hitem „Když se načančám“, už bylo náměstí opravdu plné a všichni si slíbili, že se za rok potkají v Českých Alpách na dalším ročníku koncertu „Jedeme dál“ v Rakousku znovu při 3. ročníku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…