Jihočeský kraj: Les a příroda v kraji

10.07.2023 19:02 | Tisková zpráva

Děti malovaly les a přírodu. A moc se jim to povedlo. Vítězné práce krajského kola výtvarné soutěže „Lesy a příroda kolem nás“ jsou vystaveny v hlavní budově Jihočeského kraje do konce července.

Jihočeský kraj: Les a příroda v kraji
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

Prostřednictvím knihoven v Jihočeském kraji se 13. ročníku výtvarné soutěže mohly zúčastnit děti všech věkových kategorií od mateřských škol až po deváté třídy. V krajském kole vybírala porota ze 185 výtvarných děl. Svou kategorii měli i starší 16+.

Tuto výtvarnou soutěž pro děti pořádají Lesy České republiky s. p., Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích, Ústav pro hospodářskou úpravu lesa Brandýs nad Labem, Jihočeská zoologická zahrada Hluboká nad Vltavou, Stezka korunami stromů Lipno, Kores Europe s.r.o. a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga, Písek, Lesnická 55. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…