Jihomoravský kraj: Úplná uzavírka mostu přes vodní nádrž Nové Mlýny

23.11.2018 9:23

Upozorňujeme řidiče, že z důvodu stavby mostního provizoria přes přelivný objekt vodní nádrže Nové Mlýny za obcí Pasohlávky bude od nedělní půlnoci dne 25. 11. 2018 do čtvrtku 29. 11. 2018 (opět až do půlnoci) úplně uzavřena silnice I/52, která je dopravně významnou mezinárodní spojnicí do Rakouska a trasou transevropské silniční sítě.

Jihomoravský kraj: Úplná uzavírka mostu přes vodní nádrž Nové Mlýny
Foto: Jihomoravský kraj
Popisek: Jihomoravský kraj

Objízdné trasy jsou vedeny po silnicích II. a III. tř.; směr Brno je trasován přes obce Dolní Dunajovice – Brod nad Dyjí – Nová Ves; směr Mikulov přes obce Nová Ves – Drnholec – Novosedly – Březí – Mikulov.

Po dokončení stavby provizorního přemostění bude od 30. 11. 2018 silnice na mostě opět průjezdná bez světelné signalizace tak, že v každém směru jízdy bude zajištěn jeden jízdní pruh. Z bezpečnostních důvodů však max. dovolená rychlost bude omezena na pouhých 30 km/hod.

Žádáme řidiče, aby dbali zvýšené opatrnosti při cestování, věnovali maximální pozornost dopravnímu značení na objízdných trasách, respektovali stanovené objízdné trasy a pokyny policistů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…