Joe Muczka namaloval ve stylu pop-art Helenu Vondráčkovou

18.01.2018 18:05

Česko-německý malíř Joe Muczka namaloval v rámci životního jubilea Heleny Vondráčkové obraz, na kterém zpěvačku znázornil ve stylu pop-art. Dílo jí předal před koncertem v pražské O2 areně, který popovou legendu čeká tuto sobotu 20. ledna.

Joe Muczka namaloval ve stylu pop-art Helenu Vondráčkovou
Foto:
Popisek:

„Nejúspěšnější umělci světa jsou namalováni ve stylu pop-art. Velice si vás vážím a tento obraz vám v tuto chvíli předávám jako dar k vašemu nedávnému jubileu,“ prohlásil Joe Muczka po 50. repríze muzikálu Muž se železnou maskou v pražském Divadle Broadway, ve kterém Helena Vondráčková hraje královnu Annu.

„Moc vám děkuji, vážím si tak krásného daru! V poslední době jsem dostala mnoho obrazů, na nichž jsem vyobrazena. A říkám si, že z nich asi udělám pěknou výstavu,“ řekla s úsměvem zpěvačka, která se intenzivně připravuje na své první sólové vystoupení v pražské O2 areně. Takřka vyprodaný koncert začíná tuto sobotu v 19 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…