KB: Nová generace aplikace MojeBanka má více než 907 tisíc klientů

23.09.2012 10:05

Nová generace internetového bankovnictví MojeBanka nalákala v červenci a srpnu více než 20 tisíc nových uživatelů. Celkový počet klientů, kteří aplikaci používají, tak překročil 907 tisíc osob. Internetové bankovnictví MojeBanka spuštěné v červnu 2012 přineslo nejen nový vzhled a funkce, ale také unikátní propojení s mobilním bankovnictvím Mobilní banka 2.

KB: Nová generace aplikace MojeBanka má více než 907 tisíc klientů
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Aplikaci MojeBanka si mohou klienti maximálně přizpůsobit svým potřebám a preferencím. Zásadním přínosem je jednoduché a intuitivní ovládání. Každý klient si může sám jednoduše přizpůsobit vzhled aplikace tak, aby co nejlépe vyhovovala jeho potřebám a operacím, které přes internet provádí. Všechny hlavní informace a funkce jsou dostupné již z první strany, tedy na jedno kliknutí.

„MojeBanka je nejrobustnější a nejvíce využívanou aplikací svého druhu na českém trhu. Jen v průběhu letních prázdnin musela odbavit 9,1 milionu aktivních přihlášení, během kterých zadali uživatelé 5,8 milionu transakcí,“ uvedl Mojmír Prokop, manažer Přímých kanálů KB.

Velkou změnou je propojení internetového bankovnictví MojeBanka s mobilní aplikací Mobilní banka 2. Základní nastavení a preference, které si klient nastaví v internetové aplikaci, uvidí nově i v bankovní aplikaci, kterou používá na svém mobilním telefonu.

Kromě běžných operací a nastavení mohou individuální klienti v nové verzi aplikace MojeBanka požádat online o spotřebitelský úvěr nebo kreditní kartu. Přes internet lze v Komerční bance i podepsat smlouvu, takže klient do kamenné pobočky vůbec nemusí. Zachována zůstala také na českém trhu jedinečná možnost plánovat schůzky s bankovním poradcem přímo z internetového bankovnictví a uložit je do pracovního kalendáře bankovního poradce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: Noví čeští velvyslanci zamíří do Turecka a Švýcarska

16:08 Ministerstvo zahraničí: Noví čeští velvyslanci zamíří do Turecka a Švýcarska

V následujících měsících vyšle česká diplomacie nové velvyslance do Ankary a do Bernu.