Kam zajít na badminton? Do nové haly v Dobré u Frýdku-Místku

19.07.2015 13:17

V areálu Sport Relax Clubu v moravskoslezské obci Dobrá byla v sobotu 18. července slavnostně otevřena nově zbudovaná badmintonová hala. Sobotní den nabídnul prvním návštěvníkům prohlídku celého areálu, odzkoušení nových hracích prostor i bohatý doprovodný program včetně vystoupení zpěváka Jarka Filgase ze skupiny Argema. Výstavbu nové haly podpořila částkou 1 milion korun Nadace ČEZ.

Kam zajít na badminton? Do nové haly v Dobré u Frýdku-Místku
Foto: cez.cz
Popisek: Badmintonová hala Dobrá.

Slavnostní den začal ranním odpísknutím nohejbalového turnaje trojic, jenž na venkovním hřišti Sport Relax Clubu v Dobré pokračoval až do odpoledních hodin. Souběžně s ním měl každý možnost si zdarma vyzkoušet hrací prostory nové badmintonové haly se speciálním povrchem HERCULAN. „Novou halu jsme zpřístupnili nejen k prohlídce, ale rovnou také ke hře,“ sdělil předseda Sport Relax Clubu František Jelének, který se svými spolupracovníky již dvanáct let podporuje sport a zdravý životní styl v Dobré i jejím okolí. „S potěšením jsme celé odpoledne sledovali zaplněnou halu a poslouchali ohlasy na skvělé nové zázemí,“ dodal František Jelének.

Slavnostní otevření doprovodil bohatý program, o nějž se postarali bavič Jirka Basta z rádia Čas Rock a zpěvák Jarek Filgas s ostravskou kapelou Pražáci. Na terase pak pro dobrou náladu zahrál DJ Radovan. V průběhu celého dne měli všichni návštěvníci možnost projížďky na koních a ponících, které přivezl místní chovatel.

Občanské sdružení Sport Relax Club vzniklo v roce 2003 za účelem podpory zdravého životního stylu a sportu. Sportovní centrum v Dobré se nachází na úpatí Beskyd pár minut od centra Frýdku-Místku a kromě čtyř nových badmintonových kurtů nabízí venkovní tenisové kurty, hřiště na volejbal a nohejbal, dětské hřiště, vířivku či saunu. Sdružení pravidelně pořádá tenisové školy, tábory i lyžařské kurzy.

Vybudování nové haly na badminton podpořila Nadace ČEZ prostřednictvím grantového programu Podpora regionů, který je zaměřen na rozvoj veřejně prospěšných projektů. „Sport Relax Club se v Dobré i v jejím okolí dlouhodobě zasazuje o vytváření a zlepšování podmínek pro aktivní trávení volného času, zdravý rozvoj dětí a mládeže i poskytování plnohodnotného zázemí všem místním sportovcům. Jsme velmi rádi, že jsme mohli podpořit výstavbu nové haly, která mu umožní fungovat i v zimních měsících a rozšíří možnosti ke sportování,“ řekla Michaela Žemličková, ředitelka Nadace ČEZ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…