Karlovarský hejtman odměnil výherce soutěže „Vyhraj a běž“

19.03.2016 7:35

Tři vítězové krajské soutěže o registraci na Mattoni 1 Maraton Karlovy Vary 2016 zdarma převzali z rukou hejtmana Karlovarského kraje Martina Havla šeky. K registracím v hodnotě 1 250 korun dostali i další ceny.

Karlovarský hejtman odměnil výherce soutěže „Vyhraj a běž“
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Karlovarského kraje JUDr. Martin Havel

Karlovarský kraj ve spolupráci s agenturou RunCzech vyhlásil v únoru letošního roku soutěž pod názvem „Vyhraj a běž“ o ceny pro sportovce, kteří plánují účast v nadcházejícím ročníku hlavního půlmaratonového závodu. Soutěžící starší 18ti let odpovídali na tři soutěžní otázky. Ze 49 došlých odpovědí byli vylosováni tři výherci, a těmi jsou Martin Horváth z Chodova, Dagmar Hůrková ze Sokolova a Milan Procházka z Teplé. Vítězové kromě šeku s kódem pro registraci vyhráli také batoh s propagačními předměty Karlovarského kraje a sadu na petang.
 
Mattoni ½ Maraton Karlovy Vary se poběží 21. května od 18 hodin. Zároveň s hlavním závodem se bude konat také štafetová soutěž. Od 16 hodin se navíc mohou nesoutěžního rodinného běhu zúčastnit celé rodiny včetně dětí, kočárků, babiček i dědečků. Více informací o soutěži a možnostech registrace naleznete na internetových stránkách pořadatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…