Karlovarský kraj: Zámky lákají na silvestrovské prohlídky

28.12.2018 20:20

?Chcete prožít poslední den v roce netradičně? Pak byste si neměli nechat ujít mimořádné silvestrovské prohlídky na zámku v Bečově a Kynžvartu.

Karlovarský kraj: Zámky lákají na silvestrovské prohlídky
Foto: Karlovarský kraj
Popisek: Karlovarský kraj, logo.

Uvidíte relikviář svatého Maura, který je spolu s korunovačními klenoty nejcennější zlatnickou památkou v České republice, nebo unikátní nástolní ozdoby knížat Metternichů.

Jedinečnou příležitost prohlédnout si relikviář svatého Maura budou mít všichni, kteří se na Silvestra vypraví na státní hrad a zámek Bečov. Vzácná románská památka bude k vidění ve 14 a 15 hodin. Rezervaci vstupenek na prohlídky lze provést na webových stránkách zámku nebo na telefonním čísle 353 999 394. Otevřeno zde bude i na Nový rok, a to ve 13 a 14 hodin.

Prohlídky na státním zámku Kynžvart pak budou probíhat v 16 a 18 hodin. Vnitřní prostory, kde jsou vystaveny zlacené nástolní ozdoby knížat Metternichů, budou mimořádně osvětleny svíčkami. Díky tomu návštěvníci zažijí nevšední atmosféru reprezentativních komnat a salonů, kterou při běžných prohlídkách nemají možnost vidět. Vstupenky si můžete zakoupit on-line na internetových stránkách zámku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…