Klaudiánova nemocnice: Nový systém parkování je ve zkušebním provozu

03.08.2017 9:49

V areálu Klaudiánovy nemocnice při vjezdu z Laurinovy ulice je ve zkušebním provozu nový systém parkování. Nově jsou zde nainstalovány tři závory, které zajistí kvalitnější kontrolu, a především kompletní správu parkovišť. Dvě závory jsou umístěné směrem na a z parkoviště pro návštěvníky u budovy nové interny (budova G). Třetí závora je umístěna ve směru k budově ředitelství. U závor je přítomna obsluha, která pomůže v případě vzniklých problémů.

Klaudiánova nemocnice: Nový systém parkování je ve zkušebním provozu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

Pro zaměstnance platí, že pro vjezd a výjezd musí používat svoji zaměstnaneckou čipovou kartu, kterou se ráno hlásí při příchodu do práce. V případě pacientů a návštěvníků nemocnice platí sazebník: první hodina je za deset korun a každá další hodina za dvacet korun. Při nákupu v lékárně nad 100 korun má veřejnost parkování na nemocničním parkovišti nadále zdarma. Novinkou je prvních 10 minut zdarma pro rychlý vjezd a odjezd z parkoviště. Parkovací automat se nachází vpravo vedle vchodu do budovy nové interny.

Pokyny k obsluze pro "Centrální parkoviště"

Vjezd:
přiložte zaměstnaneckou čipovou kartu / stiskněte tlačítko a vyčkejte zvednutí závory nebo vytištění lístku.

Výjezd:
uhraďte poplatek na automatické pokladně a lístek přiložte ke scanneru / přiložte zaměstnaneckou čipovou kartu a vyčkejte zvednutí závory.

Pokyny k obsluze pro "parkoviště Ředitelství"

Vjezd:
přiložte zaměstnaneckou čipovou kartu / požádejte obsluhu o manuální otevření a vyčkejte na zvednutí závory. Vjezd pouze oprávněným držitelům platných parkovacích karet, dodavatelům zboží a služeb a návštěvám managementu. Návštěva sdělí důvod návštěvy, jméno navštívené osoby a bude zapsána do provozního deníku.

Výjezd:
automatické otevření systému V čase 22:00 - 5:30 bude závora otevřena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: V březnu byla očištěná míra nezaměstnanosti 3,0 %

22:04 Český statistický úřad: V březnu byla očištěná míra nezaměstnanosti 3,0 %

Podíl zaměstnaných k celé populaci 15–64letých dosáhl v březnu 74,6%. Oproti březnu 2023 se snížil o…