Klienti VZP mohou červnové bonusy čerpat i v červenci

29.06.2012 9:51

Červnové příspěvky pro své klienty bude Všeobecná zdravotní pojišťovna proplácet i v průběhu následujícího měsíce, a to až do vyčerpání určeného finančního limitu.

Klienti VZP mohou červnové bonusy čerpat i v červenci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Všeobecná zdravotní pojišťovna

Zájmu našich pojištěnců si velice vážíme. Protože mnoho z nich se rozhodlo využít nabídky až na poslední chvíli, s ohledem na kapacitní možnosti jednotlivých klientských pracovišť jsme přistoupili k prodloužení termínu výplaty benefitů. Připomínáme, že některé bonusy mohou klienti čerpat po celý rok.    

Bonusové příspěvky budeme nadále poskytovat na rozšířenou i stávající nabídku aktivit v rámci programů Zdravá rodina a Zdravý život. Příspěvek poskytujeme na aktivity, které byly hrazeny a čerpány v roce 2012. Přesný výčet aktivit a podmínky jejich čerpání naleznete na webových stránkách www.vzp.cz/cervnove-bonusy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: VZP

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…