Kovosvit MAS zve spolu se svými partnery zákazníky na dva odborné semináře

22.05.2019 14:56

Jak fungují obráběcí stroje vyrobené ve společnosti Kovosvit MAS s nástroji firmy Dormer Pramet a co očekávat od nového řídícího systému od společnosti Heidenhain. Taková jsou hlavní témata dvou odborných seminářů, které Kovosvit MAS ve spolupráci s partnery pořádá ve dnech 29. května a 5. června v showroomu společnosti v Sezimově Ústí. Na obou seminářích se očekává účast až stovky zákazníků a partnerů Kovosvitu MAS.

Kovosvit MAS zve spolu se svými partnery zákazníky na dva odborné semináře
Foto: Kovosvit MAS
Popisek: Kovosvit MAS

„Se společností Dormer Pramet máme zavedenou spolupráci a semináře pořádáme dva do roka, na jaře u nás v Kovosvitu, na podzim v Šumperku v sídle Dormer Pramet. Program tohoto semináře vyplní jak teoretické přednášky, tak praktické ukázky obrábění přímo na strojích. Druhý seminář je novinkou a hodně si od něj slibujeme. Společnost Heidenhain nahrazuje svůj řídící systém iTNC 530 jeho vyšší verzí TNC 640 a cílem tohoto semináře bude mimo jiné přiblížit zákazníkům formou workshopu změny, které nový řídící systém přinese,“ říká Jan Hruška, marketingový manažer Kovosvitu MAS.

Technologický seminář se společností Dormer Pramet

Odborný seminář se společností Dormer Pramet nazvaný Nové technologické možnosti v praxi přiblíží účastníkům novinky obou společností. V praktických ukázkách obrábění s nástroji Dormer Pramet uvidí novinku Kovosvitu MAS, produkční soustruh KL 285 QUICK, konkrétně při čelním a vnějším soustružení, a také při vrtání a HFC frézování.

Na high-tech pětiosém obráběcím centru představí Kovosvit pomocí nástrojů Dormer Pramet novinky pro frézování forem a na stroji MCU 700 ukázky produktivního frézování, opět za použití nástrojů partnera tohoto semináře. Seminář se koná ve středu 29. května od 9 do 14 hodin. Zájemci se mohou zaregistrovat prostřednictvím formuláře na webových stránkách www.kovosvit.cz.

Heidenhain představí řídící systém TNC 640

Druhý seminář, který se bude konat o týden později, tedy ve středu 5. května, je zaměřen na nový řídící systém TNC 640 od společnosti Heidenhain, jež v nově vyrobených obráběcích strojích Kovosvitu MAS nahradí dosud využívaný systém iTNC 530. Je určen pro zákazníky, kteří tento řídící systém ve svých strojích využívají, uvažují o koupi nového stroje a chtějí se seznámit s novinkami, které tento systém v porovnání se svým předchůdcem přinese.

„Očekáváme velký zájem ze strany zákazníků. Kromě porovnání dvou řídících systémů se seminář zaměří též například na měřící sondy Heidenhain. Na místě budou k dispozici jak naši technici, tak odborníci ze společnosti Heidenhain. Pro zákazníky představuje seminář příležitost zvyknout si na nové ovládání strojů pomocí inovovaného řídícího systému,“ doplňuje Jan Hruška.

Rozdíly mezi řídícími systémy budou moci porovnat na místě přímo v showroomu Kovosvitu MAS. Stroj MCU 700 bude v akci se starším řídícím systémem iTNC 530, obráběcí centrum MCU 450 pak bude řízeno novým systémem TNC 640. Účast na obou seminářích je pro zákazníky zdarma.

O společnosti Kovosvit MAS, a. s.

Společnost má téměř osmdesátiletou tradici ve výrobě a vývoji obráběcích strojů. Je nositelem mnoha ocenění za technický přínos ve vývoji obráběcích strojů v České republice. Svým výrobním sortimentem se orientuje hlavně na subdodavatele pro automobilový, energetický, letecký a strojírenský průmysl. Kovosvit MAS nabízí svým zákazníkům komplexní služby, individuální řešení, flexibilitu a výrobky té nejvyšší kvality. V září roku 2016 vstoupila do Kovosvitu MAS jako strategický investor společnost INDUSTRY INNOVATION. Přestože INDUSTRY INNOVATION spolupracuje s holdingem CZECHOSLOVAK GROUP, působí samostatně a není členem tohoto holdingu, do něhož nepatří ani organizačně ani z hlediska manažerských procesů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…