Kraj Vysočina: V sídle kraje je k vidění unikátní prodejní výstava Světlo v nás

10.11.2021 8:24 | Tisková zpráva

Dušičkový čas s sebou přináší zvýšený počet rozsvícených světýlek všeho druhu ať už doma, nebo na hřbitovech.

Kraj Vysočina: V sídle kraje je k vidění unikátní prodejní výstava Světlo v nás
Foto: kr-vysocina.cz
Popisek: Kraj Vysočina - logo

Nejinak je tomu na Krajském úřadu Kraje Vysočina, kde mohou všichni zaměstnanci i návštěvníci úřadu obdivovat unikátní výstavu s názvem Světlo v nás. 

Anketa

Je Zeman povinen jmenovat ministrem kohokoliv, koho navrhne Fiala?

2%
96%
hlasovalo: 15182 lidí
Autoři vystavovaných výrobků jsou uživatelé sociální služby Domova ve Zboží, kteří svůj čas tráví ve výtvarné dílně Volšové ruce. Že jejich ruce vůbec nejsou „volšové“ se mohou všichni zájemci přesvědčit až do 16. listopadu.

Radní Kraje Vysočina pro sociální oblast Jan Tourek zve všechny zájemce o tuto netradiční výstavu, aby si v podvečerní čas udělali vycházku do venkovních prostor krajského úřadu na Žižkově ulici. Najdete tady nejen krásně osvětlenou kouli, ale i řadu svítících zvířat a jako bonus sousoší všech autorů z dílny Volšové ruce. Všechny výrobky jsou vyrobeny ze speciální pálené hlíny a mohou být celoročně vystaveny ve venkovních i vnitřních prostorách.

Vstup na výstavu je volně přístupný široké veřejnosti a je bezplatný. Komu se budou vystavené výrobky líbit a chtěl by si jimi vyzdobit svůj dům, byt, či zahradu, může si vybraný výrobek objednat u pracovníka organizace Jaromíra Dubského. Kontakt na něho najdete na informační tabulce umístěné v rámci výstavy nebo v přiložené pozvánce.

Neváhejte a přijďte si zpříjemnit nevlídné dušičkové počasí a potěšit se pohledem na svítícího šneka, krokodýla, žábu, labuť a řadu dalších zvířat. A jako bonus si můžete vybrat vánoční dárek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …