Krajská zdravotní se představila na veletrhu Trimed

10.11.2015 17:42

Na veletrhu práce Trimed, který 10. listopadu pořádala pražská 3. lékařské fakulta Univerzity Karlovy, se představila i Krajská zdravotní a. s. Cílem akce bylo přiblížit studentům a absolventům lékařské fakulty jejich možnosti po ukončení studia a pomoci jim při důležitých rozhodnutích týkajících se jejich následného pracovního uplatnění.

Krajská zdravotní se představila na veletrhu Trimed
Foto: Krajská zdravotní
Popisek: Nemocnice Ústí nad Labem, Krajská zdravotní.

„Krajská zdravotní medikům a absolventům představila například stipendijní program, jehož prostřednictvím podporuje studenty medicíny, specifika svých jednotlivých nemocnic a vzdělávací obory, které jsou v nich akreditované. Široce byly pochopitelně prezentovány i možnosti, které nabízí lékařům absolventům, kteří se rozhodnou zahájit svou kariéru v některé z našich nemocnic,“ uvedl Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Kromě představení nemocnic v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě a Chomutově pak prezentace Krajské zdravotní, a. s. na veletrhu Tirmed zahrnovala i projekci 3D záznamu z operačních výkonů prováděných v ústecké Masarykově nemocnici, odkud bylo již mj. provedeno také několik mezikontinentálních edukačních přenosů, ať už např. z oblasti neurochirurgie nebo robotické chirurgie. 

Letos byl program veletrhu kromě lékařských oborů zaměřen i na obory bakalářské, konkrétně na obory Všeobecná sestra a Fyzioterapie. Kromě prezentace zdravotnických zařízení bylo připraveno i velké množství zajímavých přednášek uznávaných odborníků z lékařského prostředí, které studentům přiblížily jednotlivé obory ze zcela jiného úhlu, než jak je tomu při standardní výuce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…