LEO Express zavalen zájemci o místo stevardů a stevardek, za měsíc se přihlásilo přes 400 uchazečů

09.10.2012 13:16

Velký zájem vyvolalo druhé kolo náboru stevardů a stevardek, které začátkem září vyhlásil nový železniční dopravce LEO Express. Během necelého měsíce se přihlásilo více než 400 zájemců, a to z různých koutů republiky, zejména z Moravskoslezského kraje, Prahy a okolí.

LEO Express zavalen zájemci o místo stevardů a stevardek, za měsíc se přihlásilo přes 400 uchazečů
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

Do další fáze bylo vybráno nejlepších 65 uchazečů - z toho zhruba dvě třetiny žen -  kteří nejvíce odpovídali požadavkům a představám společnosti LEO Express. Ti v průběhu října absolvují náročné psychologické a osobnostní testy a v Praze a Ostravě projdou tzv. assesment centry.  Během nich si LEO Express mimo jiné ověří schopnosti uchazečů řešit zátěžové situace, jejich prezentační dovednosti, to, do jaké míry dokážou spolupracovat v týmu nebo jejich umění jednat s klienty a vycházet za všech okolností vstříc jejich tužbám a potřebám.

Již v srpnu do LEO Express nastoupila první skupina stevardů a stevardek. Ti nejprve prošli výběrovým řízením a v současnosti dokončují důkladný nástupní výcvik. LEO Express již posílil také o strojvedoucí, dispečery, operátory call centra a pokladní. Počet členů vlakových posádek a dalších pracovníků nezbytných pro prosincový rozjezd dopravy společnosti LEO Express mezi Prahou a Ostravou přesáhne na konci roku 2012 stovku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…