Ladislav Štěpánek pověřen vedením divize výroba ČEZ

30.01.2013 19:58

Ladislav Štěpánek, dosavadní ředitel útvaru palivový cyklus ČEZ, bude od 1. 2. 2013 pověřen řízením divize výroba ČEZ. Nahradí tak Vladimíra Hlavinku, který se minulý týden rozhodl odejít z vedení ČEZ a nadále působí v ČEZ jako poradce generálního ředitele.

Ladislav Štěpánek pověřen vedením divize výroba ČEZ
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Ing. Ladislav Štěpánek

* 1957

pověřen řízením divize Výroba od 1.2.2013

V rámci společnosti ČEZ v minulosti působil jako ředitel sekce kancelář GŘ a představenstva nebo zástupce ředitele nákupu. Od roku 2004 zastával funkci ředitele útvaru Palivový cyklus, který se zabývá nákupem uhlí a jaderného paliva. Ladislav Štěpánek zastupuje společnost ČEZ rovněž ve významných oborových sdruženích, je např. místopředsedou Rady SÚRAO, kde zastupuje původce radioaktivních odpadů z oblasti jaderné energetiky. Je absolventem Fakulty strojní Českého vysokého učení technického v Praze.

Ladislav Kříž, mluvčí ČEZ

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…