Legendární značka Harley-Davidson odstartovala oslavy 115. výročí

05.07.2018 11:47

Praha se stala na několik dní hlavním městem motorkářského světa. Zájem o vstupenky v posledních dnech předčil očekávání organizátorů.

Legendární značka Harley-Davidson odstartovala oslavy 115. výročí
Foto: knowlimits.cz
Popisek: Oslavy značky Harley-Davidson odstartovány

„Věříme, že zcela určitě překročíme stotisícovou hranici v návštěvnosti,“ říká Jaroslav Vavřina, hlavní organizátor, a dodává: „Nejstaršímu registrovanému účastníkovi je 83 let a do Prahy vyrazil z Říma na svém motocyklu H-D Road King z roku 2011. Nejdelší vzdálenost musel překonat návštěvník, který přiletěl až z Fidži.“

V Praze jsou již také Karen a Bill Davidsonovi, pravnoučata jednoho ze zakladatelů značky. „Jsem nesmírně ráda, že Harley-Davidson slaví své 115. výročí právě v Praze. Je to moje již třetí návštěva a musím přiznat, že jsem si Prahu doslova zamilovala. Nejen, že je to nádherné město, ale skvěle se tu také jezdí na H-D,“ prohlásila Karen Davidson.

„Je skvělé vědět, že doprovodné aktivity, jako je například Central Bohemia Challenge, fungují a motorkáři aktivně poznávají Středočeský kraj,“ říká Martin Heřmanský, Managing Director EMEA Strategic Growth Markets, a vysvětluje, že se jedná o doporučení těch nejhezčích míst středních Čech. Prvních tisíc navíc získá pamětní minci ze speciální limitované série.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: Soustavu čtyř tůní vytvořili vodohospodáři na Opavsku

11:44 Lesy ČR: Soustavu čtyř tůní vytvořili vodohospodáři na Opavsku

Podmáčeného pozemku v lesích u obce Pustá Polom na Opavsku v Moravskoslezském kraji využili vodohosp…