Lesy ČR: Šifrovací hra #vracímevodulesu pro celou rodinu

31.07.2019 18:47

Šifrovací hru #vracímevodulesu si v křivoklátských lesích může od 30. července vyzkoušet kdokoli. Zaujme celou rodinu, jednotlivce i týmy.

Lesy ČR: Šifrovací hra #vracímevodulesu pro celou rodinu
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Jako první si hru 30. července vyzkoušelo třicet táborníků. Potřebovali mobil s daty a tužku, v Informačním a vzdělávacím středisku Lesů ČR ZDE si vyzvedli brožurky s pravidly hry. Do mobilů zadali webovou adresu: https://trails.cryptomania.cz/vracimevodulesu a dostali se tak do herního systému. Ten je postupně vedl od informačního střediska, kde hra začíná, přes čtyři stanoviště až na lesní hřiště, kde šifrování končí. „Pomocí interaktivních prvků zabavíme děti i dospělé. Poutavou formou získají řadu informací o našem nejnovějším podnikovém programu Vracíme vodu lesu. Kombinujeme techniku s poznáním a pobytem v přírodě,“ vysvětluje Martin Zajíček, vedoucí Odboru vnějších vztahů Lesů ČR. 

Po absolvování všech stanovišť se mohou účastníci ke hře opět vrátit, a to kdekoli jinde při plnění bonusových úkolů. Jedna z šifer k jejich vyluštění bude od srpna uložená také ZDE.
Lesy ČR hru nazvaly podle svého aktuálního programu, díky kterému podnik staví, obnovuje a rekonstruuje malé vodní nádrže i meandrujících potoky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…