Lesy ČR prodávají starší auta i nemovitosti

06.01.2016 20:07

Přemýšlíte o koupi ojetého osobního či nákladního automobilu či hospodářského stroje a dále rodinného či bytového domu, lesního nebo jiného pozemku či vodní nádrže?

Lesy ČR prodávají starší auta i nemovitosti
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Podívejte se na web Lesů ČR, možná objevíte to, co hledáte.

Nabídku vozidel a jiného movitého majetku naleznete na odkazu: Prodej nepotřebného movitého majetku LČR a nabídku nemovitostí naleznete na odkazu: Prodej nepotřebných nemovitostí LČR Nabízený nepotřebný majetek Lesy ČR prodávají formou veřejné soutěže. Pro účast ve výběrovém řízení na prodej movitých věcí je nutné vyplnit, podepsat a odeslat Prohlášení účastníka výběrového řízení, jehož vzor je ke stažení zde.

„Současně s tímto dokumentem zájemce odešle nabídku s identifikačními údaji, nabízenou kupní cenou a dalšími náležitostmi. Vítězem veřejné soutěže se stane ten, kdo podá platnou nabídku s nejvyšší kupní cenou,“ vysvětluje Jindřich Hábr, vedoucí Odboru správy majetku státního podniku Lesy ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…