Lesy ČR zakládají Klub nového lesa

07.10.2019 17:05

Věrnostní program pro veřejnost, Klub nového lesa, zakládá v říjnu státní podnik Lesy České republiky. Členem se může stát kdokoli.

Lesy ČR zakládají Klub nového lesa
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR - logo

Stačí si stáhnout mobilní aplikaci a přihlásit se. Podnik ji aktivuje právě teď také proto, že kromě jiného usnadní 19. října účastníkům Dne za obnovu lesa navigaci na všechna místa, kde se akce koná.

„Inspirovaly nás věrnostní kluby využívané v komerční sféře. I my chceme efektivně komunikovat s lidmi, které zajímá obnova jejich krajiny,“ řekl generální ředitel Lesů ČR Josef Vojáček.

Díky nové mobilní aplikaci, která je ke stažení na www.sazimelesynovegenerace.cz, dostane každý uživatel informace o všech akcích a brigádách podniku, do kterých se může zapojit. I o těch, které pořádají tradiční partneři Lesů ČR, jako je například běžecký seriál Běhej lesy nebo cyklistické MTB závody Kolo pro život a další. Každý člen klubu navíc získá dárky a slevy, třeba na účastnickém poplatku konkrétní akce. Klubové výhody se budou stále rozšiřovat. Stejně jako plánované funkce aplikace poskytující servis vlastníkům lesa, v jejichž lesích působí lesníci ze státního podniku jako odborní lesní hospodáři. Vznikne například i rozhraní pro nahlášení nalezených černých skládek a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…