Liberecký kraj: Blíží se termín uzavření výtvarné soutěže „Vesmírný Ještěd“

23.08.2018 21:52

Oslavy dominanty Libereckého kraje jsou za dveřmi. U této příležitosti kraj vyhlásil také výtvarnou soutěž pro děti „Vesmírný Ještěd“. Ještě v prvním zářijovém týdnu přijímá Krajský úřad Libereckého kraje, Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu soutěžní obrázky.

Liberecký kraj: Blíží se termín uzavření výtvarné soutěže „Vesmírný Ještěd“
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

„Chceme tímto způsobem motivovat děti, aby pustily uzdu své fantazii a Ještěd si představili jako vesmírnou loď nebo třeba vesmírné těleso. Samozřejmě, tím hlavním motivem je, aby děti a rodiče na Ještěd přišli a oslavili s námi 45 let od jeho otevření. Ještěd není samozřejmost. Je to mimořádná stavba, která k Liberci a celému kraji dnes už neodmyslitelně patří. Chtěli bychom, aby jej tak místní vnímali už od dětství a byli na něj hrdí“, poznamenává Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje s tím, že soutěž je určena dětem ve třech kategoriích, a to do 6 let, do 11 let a do 15 let.

Obrázky je možné zaslat do 8. září naskenované na email: katerina.horackova@kraj-lbc.cz nebo poštou na Krajský úřad Libereckého kraje, Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec. Obálku nezapomeňte označit nápisem „Soutěž“. U každého z obrázků musí být uvedeno jméno a příjmení autora, věk, kategorie, název díla a adresa.

Vítězové, kteří se umístí na prvním, druhém a třetím místě v jednotlivých kategoriích se mohou těšit na zajímavé odměny např. vstupenky do iQPARKU nebo iQLANDIE, od Decatlonu na batůžky a láhve nebo na Knížku Špalíček výletů se vstupenkami na různá místa Libereckého kraje, který věnuje Liberecký kraj a další ceny.

Podrobné informace jsou zveřejněny ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…