Liberecký kraj: Propagace sociálních služeb na Novoborsku

22.02.2019 17:05

V následující dnech bude probíhat propagace sociálních služeb, které působí na území Novoborska, formou krátkých videospotů v Městském kině v Novém Boru a v Nemocnici s poliklinikou v České Lípě.

Liberecký kraj: Propagace sociálních služeb na Novoborsku
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Svazek obcí Novoborska realizoval v loňském roce projekt za finančního přispění Libereckého kraje na podporu větší informovanosti o nabídce sociálních služeb na území Novoborska. V rámci tohoto projektu byly zhotoveny propagační materiály: skládací brožura s uvedením poskytovatelů sociálních služeb, které v území působí napříč cílovými skupinami: rodina a děti, děti a mládež, senioři, zdravotně znevýhodněné osoby a osoby ohrožené sociálním vyloučením. Dále byly zhotoveny DL letáky pro jednotlivé poskytovatele, kde jsou popsány služby, které jednotlivé organizace poskytují, včetně bližších kontaktů. Celkem působí na Novoborsku 22 poskytovatelů sociálních služeb. Propagační materiály jsou k dispozici na úřadech měst a obcí, u poskytovatelů, u lékařů, případně ostatních organizací.

V rámci projektu byl vytvořen krátký videospot, který je zaměřený na jednotlivé cílové skupiny občanů, kterým jsou sociální služby poskytovány. Tyto videospoty budou promítány v čekárnách lékařů v Nemocnici s poliklinikou v České Lípě, u praktických lékařů a v Městském kině v Novém Boru. Dále budou videospoty zveřejněny na webu Svazku obcí Novoborska, na webu členských obcí, budou předány poskytovatelům na Novoborsku k jejich prezentaci a zveřejněny budou rovněž na YouTube.

Cílem těchto propagačních materiálů je přiblížit široké veřejnosti možnosti využívání bohaté nabídky sociálních služeb občanům na území Novoborska.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…