Liberecký kraj: V liberecké knihovně začínají Krajské týdny pro neziskový sektor

04.02.2022 12:39 | Tisková zpráva

Představení práce neziskových organizací, přednášky, poradenské služby, výstavy, prázdninové dílny pro děti, divadlo, dny dobrovolnictví nebo koncert pro dobrovolníky – to vše nabídnou Krajské týdny pro neziskový sektor, které se konají od 3. února do 3. března v liberecké knihovně. Záštitu nad událostí převzal krajský radní Jiří Ulvr.

Liberecký kraj: V liberecké knihovně začínají Krajské týdny pro neziskový sektor
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

„Jsem rád za uspořádání této akce, která se bude věnovat neziskovému sektoru a jež si bezesporu zaslouží naši pozornost. V Libereckém kraji působí celá řada nejrůznějších neziskových organizací, jejich práce si velmi vážíme a dlouhodobě je podporujeme. Pevně věřím, že Krajské týdny pro neziskový sektor poskytnou organizacím dostatečný prostor na představení jejich práce i poslání a že budou významným přínosem pro nás pro všechny,“ uvedl Jiří Ulvr, člen rady kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Liberecký kraj je partnerem řady neziskových organizací, na jejichž činnost pravidelně přispívá penězi z krajského rozpočtu i z výtěžků benefičních akcí, jakou je například tradiční hejtmanský ples. Kraj také nabízí poradenské služby, metodickou pomoc pro neziskovky či pořádá setkání a semináře.

Krajské týdny pro neziskový sektor se konají v Krajské vědecké knihovně v Liberci. Tentokrát nesou podtitul „Společně pomáhat je radost“. Aktivity připravuje Asociace nestátních neziskových organizací Libereckého kraje a Regionální dobrovolnické centrum Libereckého kraje.

Další informace a aktuální program naleznou zájemci ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…