Liberecký kraj: V liberecké knihovně začínají Krajské týdny pro neziskový sektor

04.02.2022 12:39 | Tisková zpráva

Představení práce neziskových organizací, přednášky, poradenské služby, výstavy, prázdninové dílny pro děti, divadlo, dny dobrovolnictví nebo koncert pro dobrovolníky – to vše nabídnou Krajské týdny pro neziskový sektor, které se konají od 3. února do 3. března v liberecké knihovně. Záštitu nad událostí převzal krajský radní Jiří Ulvr.

Liberecký kraj: V liberecké knihovně začínají Krajské týdny pro neziskový sektor
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

„Jsem rád za uspořádání této akce, která se bude věnovat neziskovému sektoru a jež si bezesporu zaslouží naši pozornost. V Libereckém kraji působí celá řada nejrůznějších neziskových organizací, jejich práce si velmi vážíme a dlouhodobě je podporujeme. Pevně věřím, že Krajské týdny pro neziskový sektor poskytnou organizacím dostatečný prostor na představení jejich práce i poslání a že budou významným přínosem pro nás pro všechny,“ uvedl Jiří Ulvr, člen rady kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Liberecký kraj je partnerem řady neziskových organizací, na jejichž činnost pravidelně přispívá penězi z krajského rozpočtu i z výtěžků benefičních akcí, jakou je například tradiční hejtmanský ples. Kraj také nabízí poradenské služby, metodickou pomoc pro neziskovky či pořádá setkání a semináře.

Krajské týdny pro neziskový sektor se konají v Krajské vědecké knihovně v Liberci. Tentokrát nesou podtitul „Společně pomáhat je radost“. Aktivity připravuje Asociace nestátních neziskových organizací Libereckého kraje a Regionální dobrovolnické centrum Libereckého kraje.

Další informace a aktuální program naleznou zájemci ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Pozemní stavitelství prohloubilo v březnu pokles produkce

13:21 Český statistický úřad: Pozemní stavitelství prohloubilo v březnu pokles produkce

Stavební produkce v březnu meziročně klesla o 8,3 %, meziměsíčně byla nižší o 7,8 %. Orientační hodn…