Liberecký kraj vyhlašuje již třetí ročník soutěže Kniha roku Libereckého kraje

10.12.2019 22:27 | Zprávy

Od 1. ledna do 15. února příštího roku mohou autoři nebo nakladatelé nominovat publikace do soutěže Kniha roku Libereckého kraje. Ve třetím ročníku se bude rozhodovat o nejlepších knihách celkem ve čtyřech různých kategoriích. Vítězové si převezmou ceny u příležitosti Světového dne knihy a autorských práv 23. dubna 2020 v Krajské vědecké knihovně v Liberci.

Liberecký kraj vyhlašuje již třetí ročník soutěže Kniha roku Libereckého kraje
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Do soutěže se mohou přihlásit autoři nebo vydavatelé, jejichž kniha se svým obsahem významně týká Libereckého kraje, jeho občanů a jejich díla, území nebo jeho dílčích částí, tradic, příběhů, historie a výrobků.

„Do soutěže se nám v prvních dvou ročnících přihlásilo vždy kolem 30 titulů. Knihy v regionu vydávají jak regionální nakladatelé, tak také města a obce. Těší mě, že tady pro další generace zůstane místní literární dílo,“ uvedla Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Marek Výborný byl položen dotaz

Podle čeho soudíte, že mají lidovci nárok na post předsedy Sněmovny?

Proč zrovna vy? A nebylo tomu vždy, i za vás tak, že post měla strana vládní koalice? Navíc, co si pamatuji, vy jste nedali SPD ani post místopředsedy, i když by to odpovídalo výsledku voleb. Nepřijde vám to tak nyní až pokrytecké si tento post nárokovat? Že se vám nelíbí Okamura není podle mě argum...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.