MAS Naděje: Plány škol na Litvínovsku byly posvěceny aktualizací místního akčního plánu

22.12.2020 22:53

Lepší zahrádka, vybavení škol učebními pomůckami, investice do tříd nebo zdokonalování výuky v době covidové. To všechno obsahují koordinační aktivity na podporu škol v regionu Litvínovska, které i přes pandemii neustávají.

MAS Naděje: Plány škol na Litvínovsku byly posvěceny aktualizací místního akčního plánu
Foto: MAS Naděje
Popisek: MAS Naděje, o.p.s. - logo

„Na posledním listopadovém online jednání Řídícího výboru, který kroky Místního akčního plánu posvěcuje, proběhla úspěšně jeho aktualizace. Podařilo se začlenit požadavky škol na zkvalitnění výuky a podpořit je v nelehké době pandemie,“ sdělila manažerka projektu Monika Růžičková.

Školy si díky účasti v Místním akčním plánu sáhnou na dotace z Evropské unie. „Zároveň intenzivně plánujeme prezenční vzdělávací akce pro učitele, které byly odloženy a nedají se zprostředkovat online formou,“ dodala manažerka implementace Lucie Krupková.

Dále dodala, že školy velmi dobře spolupracují a jejich zástupci na Litvínovsku vytvořily dobrou partu, což se ukázalo na zářijovém výjezdním zasedání ředitelů škol v Nesuchyni, kde proběhla školení, zaměřená na komunikační a prezentační dovednosti a na téma, zaměřené na problematiku přechodu dětí z MŠ do ZŠ.

Veškeré aktivity jsou realizovány díky projektu „Místní akční plán rozvoje vzdělávání II pro ORP Litvínov,“ (CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0011095).

Více informací o projektu ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

19:15 Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

Prezident České republiky Petr Pavel na Pražském hradě opět jmenoval nové generály z řad vojáků z po…