MESIT na jubilejním IDETu představil nové výrobky i strojírenské technologie

02.06.2023 17:17 | Komerční článek

IDET je významný veletrh ve střední Evropě, který přitahuje mezinárodní vystavovatele i odborné návštěvníky. Probíhal od 24. do 26. května 2023 na Výstavišti Brno a letos oslavil již 30 let od svého založení. Na rozsáhlém dvoupodlažním stánku skupiny OMNIPOL prezentoval MESIT své schopnosti ve vývoji a výrobě speciálních výrobků pro letectví a obranu a také přesné strojírenské služby.

MESIT na jubilejním IDETu představil nové výrobky i strojírenské technologie
Foto: MESIT
Popisek: MESIT na jubilejním IDETu.

O letošní jubilejní IDET projevilo zájem velké množství vystavovatelů i návštěvníků a delegací, z nichž mnohé navštívily i stánek MESIT. „Společnost MESIT asd představila nové projekty zaměřené na letectví, včetně palubního interkomu, systému HOTAS pro ovládání letounu, zbraňového sekvenceru a samozřejmě systém taktické komunikace včetně všech jeho komponent, jako jsou rádiové systémy, interkomy a náhlavní soupravy,“ uvedl generální ředitel skupiny MESIT Michal Hon.

„Společnost MESIT machinery prezentovala přesné odlitky, služby přesného CNC obrábění a povrchové úpravy kovů. Zaměřila se především na svou novou technologii řízeného tuhnutí odlitků, která je výsledkem vlastního vývojového projektu. Tato technologie zlepšuje kvalitu hliníkových odlitků tím, že minimalizuje výskyt porozity, zlepšuje mechanické vlastnosti a snižuje deformace odlitků,“ dodal Michal Hon s tím, že tyto vlastnosti jsou žádané zejména nejnáročnějšími zákazníky v letectví a obraně, a proto také tato technologie zaujala i řadu hostů letošního IDETu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…