MHMP: Česká společnost AIDS pomoc obdrží od města sanitní vůz

18.04.2020 14:19

Rada hlavního města Prahy rozhodla o bezúplatném převodu sanitního vozu Mercedes Benz 518 CDI od Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy (ZZS HMP) na organizaci Česká společnost AIDS pomoc. Ta o vyřazovaný vůz projevila zájem. Spolek vykonává veřejně prospěšnou činnost a je financován z dotací, darů a příspěvků.

MHMP: Česká společnost AIDS pomoc obdrží od města sanitní vůz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu na Mariánském náměstí

„Jsem velice rad, že majetek - tento automobil, který již nemá využití pro účely městských organizaci, ale je pořad využitelný - dostane nyní další poslání a bude moci sloužit společensky prospěšnému účelu. Myslím, že je to příklad správného nakládaní a absolutního zužitkovaní prostředků, které má město," uvedl radní hl. m. Prahy pro oblast majetku Jan Chabr.

Sanitní vůz byl vyřazen z majetku Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy z důvodu stáří, nerentability dalších případných oprav a také obměny vozového parku pražské záchranky. Prodejní cena vozu by podle posudku byla 85 300 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…