MHMP: Dopravní opatření na komunikaci Vinohradská

15.03.2023 9:15 | Tisková zpráva

Od pátku 17. do pondělí 20. března 2023 bude omezen provoz na komunikaci Vinohradská v Praze 2 před křižovatkou s komunikací Legerova. Důvodem je oprava kabelových komor spol. CETIN a.s., která bude mít dopad na zhoršení průjezdnosti křižovatkou.

MHMP: Dopravní opatření na komunikaci Vinohradská
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

Na komunikaci Vinohradská ve směru do centra bude po dobu opravy kabelových komor od 6:00 hodin 17. března do 15:00 hodin 20. března uzavřen pravý jízdní pruh, pro provoz zůstane zachován pouze jeden jízdní pruh.

Provoz v oblasti křižovatky Vinohradská x Legerova je již v současné době komplikován uzavřením levého jízdního pruhu na komunikaci Legerova (úsek Vinohradská – U divadla), kde se rekonstruuje kanalizace.

Doporučujeme proto řidičům, aby zejména v pátek a v pondělí při svých cestách zvolili v rámci možností trasu mimo tuto lokalitu, kde lze očekávat velké dopravní zdržení.

Další opravy kabelových komor CETIN a.s., která provozuje telekomunikační síť v ČR, jsou plánovány v termínech: 24. - 27. března v Praze 5, komunikace Strakonická, 31. března – 3. dubna v Praze 2, komunikace Ječná a 7. – 11. dubna v Praze 2, komunikace Resslova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…