MHMP: Dopravní opatření na komunikacích Průběžná a V korytech

19.07.2019 12:20

Od 25. července do 25. srpna 2019 bude omezen provoz na komunikacích Průběžná a V korytech v Praze 10 z důvodu rekonstrukce železničního mostu v rámci akce optimalizace traťového úseku Praha Hostivař – Praha hl. nádraží.

MHMP: Dopravní opatření na komunikacích  Průběžná a V korytech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

Komunikace Průběžná bude uzavřena pod železničním mostem v obou směrech pro veškerou dopravu a komunikace V korytech bude uzavřena v úseku U trati – Strančická ve směru do centra pro veškerou dopravu, v pracovní dny v době 6:00 - 10:00 a 14:00 - 19:00 hodin mimo MHD a cyklistů.

Uvedené uzavírky budou mít výrazný dopad do plynulosti provozu na komunikační síti. Objízdné trasy nelze řešit jinak než objetím celé oblasti přes Bohdalec a Vršovice nebo přes Průmyslovou a Rabakovskou, případně Černokosteleckou. Změna dopravního režimu a vedení objízdných tras jak pro směr Hostivař, tak pro směr Strašnice, jsou vyznačeny v mapce.

Vedení objízdných tras:

Změny v MHD

V uvedeném termínu bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Nádraží Strašnice – Nádraží Hostivař a ke změnám ve vedení autobusových linek.

V trase Strašnická – Nádraží Strašnice – Korytná – Zahradní Město – Centrum Zahradní Město – Nádraží Hostivař bude zavedena náhradní autobusová doprava (v denním provozu linka číslo X26 a v nočním provozu linka číslo X99).

Podrobnosti ke změnám jsou k dispozici na stránkách Dopravního podniku hl. m. Prahy, a.s.

Investorem této stavební akce je Správa železniční dopravní cesty, státní organizace, zhotovitelem spol. Metrostav, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…