MHMP: Dopravní opatření v souvislosti se Cvičením Voda 2019

19.09.2019 20:29

V sobotu 21. září 2019 se v Praze uskuteční Cvičení Voda 2019, které má prověřit protipovodňová opatření a výstavbu mobilních protipovodňových hrazení v Praze 1, 2, 4 a 5. V souvislosti se cvičením budou od 6:00 do 24:00 uzavřeny některé komunikace, včetně stezek pro pěší a cyklisty.

MHMP: Dopravní opatření v souvislosti se Cvičením Voda 2019
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

Jedná se o tyto komunikace a stezky:

Bezová v úseku Nad Malým mýtem – NN5433, cyklostezka A22 v úseku podchodu pod ul. Modřanská, část podchodu pod ul. Modřanská při zastávce TRAM „Přístaviště“ ve směru z centra, sjezd na náplavku z Rašínova nábřeží (NN 1941), NN238, pravý jízdní pruh ul. Strakonická a Hořejší nábřeží v úseku Na Plzeňce – Na Bělidle ve směru do centra, Hořejší nábřeží v úseku Na Bělidle – Dienzenhoferovy sady, Nábřežní, Janáčkovo nábřeží v úseku Dienzenhoferovy sady – Petřínská, Kořenského u výjezdu na Janáčkovo nábřeží, Malátova u výjezdu na Janáčkovo nábřeží, sjezdy na Smíchovskou náplavku, stezka na Železničním mostě, parkovací plocha pod Karlovým mostem a sjezdem z ul. Na Kampě, slepá část ul. Cihelná.

Objízdná trasa:

Na Bělidle, Svornosti, Lidická, Janáčkovo nábřeží, Lesnická, Zborovská, Dienzenhoferovy sady, Janáčkovo nábřeží, Dienzenhoferovy sady, Preslova, Elišky, Peškové, náměstí Kinských, Petřínská, Janáčkovo nábřeží.

Některé komunikace (zejména na Smíchově) budou otevřeny co nejdříve po uvolnění prostoru protipovodňových opatření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…