MHMP: Nahlédněte do kanceláře primátorky během Dne otevřených dveří

26.10.2017 12:08

V den státního svátku 28. října 2017 se veřejnosti otevřou úchvatné prostory Rezidence primátora hlavního města Prahy a budova Nové radnice na Mariánském náměstí od 9:00 do 18:00 hodin. Novinkou pro návštěvníky je možnost nahlédnout do kanceláře primátorky a provést až do dnešní 16. hodiny rezervaci on-line.

MHMP: Nahlédněte do kanceláře primátorky během Dne otevřených dveří
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

Rezidence primátora hlavního města Prahy

Rezidence primátora hlavního města Prahy není veřejnosti běžně přístupná a nyní máte jedinečnou možnost nahlédnout do prostor, které jsou dnes využívány především k oficiálním událostem a přijímání vzácných hostů Prahy. Spolu s vámi budou rezidencí procházet i průvodci, kteří vaši dvacetiminutovou prohlídku obohatí o zajímavý výklad.

Doporučujeme si zarezervovat prohlídku předem. Rezervaci lze provést buď on-line (ZDE) do dnešních 16:00 hodin, nebo v den konání akce přímo na místě v Rezidenci. Počet míst je však omezen.

Nová radnice

V Nové radnici sídlí Magistrát hl. m. Prahy a zasedají zde pražští zastupitelé. Přijďte se podívat do Velkého jednacího sálu, kde se konají zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy. Prostory Nové radnice budou pro vás otevřeny bez nutnosti předchozí rezervace.

Pracovna primátorky

V letošním roce jsme pro vás připravili novinku. Umožníme Vám nahlédnout do pracovny primátorky hlavního města Prahy, která není veřejnosti běžně přístupná. Doporučujeme si zarezervovat (ZDE) prohlídku předem. Rezervaci lze provést buď on-line do dnešních 16:00 hodin, nebo v den konání akce na místě. Počet míst je však omezen.

Více informací o Nové radnici ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…