MMR vyhlásilo veřejnou zakázku na dodavatele Národního geoportálu územního plánování

26.10.2021 10:06 | Tisková zpráva

Ministerstvo pro místní rozvoj pokračuje v digitalizaci stavebního řízení a územního plánování (DSŘÚP). Cílem je vybudování živého digitálního systému, který usnadní proces stavebního řízení jak drobným stavebníkům, tak velkým investorům a zároveň i obcím při územním plánování.

MMR vyhlásilo veřejnou zakázku na dodavatele Národního geoportálu územního plánování
Foto: MMR
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj, logo

V těchto dnech byla vyhlášena veřejná zakázka na dodavatele Národního geoportálu územního plánování. Digitalizace stavebního řízení a územního plánování (DSŘÚP) je klíčovým projektem MMR.

V projektu Národní geoportál územního plánování bude vybudován komplexní informační systém, který digitalizuje proces územního plánování. Zajistí poskytování informací o projednávaných a platných dokumentech územního plánování na jednom centrálním místě pro všechny. Zároveň umožní sdílení těchto dat v rámci celé veřejné správy.

Národní geoportál územního plánování je po Integrační platformě stavebního řízení a Portálu stavebníka, Evidenci stavebních postupů a Evidenci elektronických dokumentací další vyhlášenou veřejnou zakázkou v rámci projektu DSŘÚP. Dodavatel bude vybírán formou soutěžního dialogu. Financování je zajištěno z Integrovaného regionálního operačního programu.

Podrobné informace naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: S kontrolami podnikatelům pomůže aktualizovaná příručka

16:13 Hospodářská komora: S kontrolami podnikatelům pomůže aktualizovaná příručka

jakými kontrolami se může podnikatel setkat, jaká jsou jeho práva a naopak povinnosti? Aktualizovaná…