MMR využilo vlastní prostory. Otevírá Akademii veřejného investování

09.08.2016 22:31

Ministerstvo pro místní rozvoj zrekonstruovalo vlastní nebytové prostory a vytvořilo plně funkční, kvalitní konferenční a školicí centrum, které disponuje konferenčním sálem a dvěma přilehlými salonky. Akademie zahájí svůj provoz začátkem září, kdy proběhne i den otevřených dveří pro širokou veřejnost.

MMR využilo vlastní prostory. Otevírá Akademii veřejného investování
Foto: MMR
Popisek: Karla Šlechtová

Ministerstvo nedisponovalo vlastními konferenčními a školícími prostory a často bylo velmi časově i finančně náročné tyto prostory zajistit. Nyní díky této rekonstrukci existuje místo na pořádání množství seminářů, konferencí a jednání na národní i mezinárodní úrovni.

Rekonstrukcí vlastních nebytových prostor Ministerstvo pro místní rozvoj dosáhlo možnosti využít svůj objekt tak, aby sloužil malým i velkým skupinám ke vzdělávání, pořádání konferencí, workshopů, pracovních skupin a dalších akcí realizovaných ministerstvem i externími subjekty.

Účastníkům ministerstvo nabízí široké spektrum možností. Akademie veřejného investování umožňuje bezbariérový přístup, díky kterému je Akademie přístupná všem účastníkům a zajišťuje tak jejich komfort. Akademie je vybavena kancelářským nábytkem, k dispozici mají účastníci také tlumočnickou techniku pro rozsáhlejší mezinárodní akce. Akademie disponuje prvotřídní projekční technikou s ozvučením. Vybavení bylo pořízeno v rámci projektu OPTP 2007 – 2013 s názvem „Akademie veřejného investování – vybavení školicího centra pro EU“.

Akademie veřejného investování je převážně určena na akce spojené s implementací ESIF fondů. Mezi její prioritní aktivity řadíme:

- Školení žadatelů, příjemců, kontrolních orgánů, řídících orgánů operačních programů
- Školení realizačního týmu a týmu odborníků
- Konference a pracovní setkávání
- Konference pro jednotlivé oblasti podpory
- Společná setkání příjemců podpory a řídících orgánů, kulaté stoly, workshopy
- Spolupráce řídicích orgánů s oborovými organizacemi, společná setkání, semináře, konference
- Setkávání projektových kanceláří resortů, sdílení dobré praxe.

Den otevřených dveří pro zájemce o uspořádání akce v Akademii veřejného investování se bude konat 1. září 2016 v budově Ministerstva pro místní rozvoj, Staroměstské náměstí 6, od 9:00 - 16:00h. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: Soustavu čtyř tůní vytvořili vodohospodáři na Opavsku

11:44 Lesy ČR: Soustavu čtyř tůní vytvořili vodohospodáři na Opavsku

Podmáčeného pozemku v lesích u obce Pustá Polom na Opavsku v Moravskoslezském kraji využili vodohosp…