MZV: Ministr Lipavský se zúčastní jednání zemí V4 a Turecka v Budapešti

20.12.2021 10:17 | Tisková zpráva

Ministr zahraničních věcí Jan Lipavský se 21. prosince 2021 zúčastní setkání ministrů zahraničních zemí Visegrádské skupiny a Turecka v Budapešti.

MZV: Ministr Lipavský se zúčastní jednání zemí V4 a Turecka v Budapešti
Foto: Archiv MZV
Popisek: Černínský palác, sídlo Ministerstva zahraničních věcí

Se svými protějšky bude jednat o tématech týkající se situace v Afghánistánu, pandemie COVID-19, vztahů EU a zemí V4 a Tureckem a migrace.

Setkání bude nejen prvním jednáním ve formátu V4+, ale také první multilaterální akcí, které se ministr Lipavský zúčastní po svém jmenování do funkce ministra zahraničních věcí. Zúčastní se jej ministři zahraničních věcí Turecka Mevlüt Çavuşoglu, Maďarska Péter Szijjártó, Polska Zbigniew Rau a Slovenska Ivan Korčok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…