MZV: Ministr Petříček vystoupí na Česko-izraelském inovačním fóru, věnovaném zdravotnictví

26.10.2020 8:24

V pondělí 26. října 2020 se ministr zahraničí Tomáš Petříček zúčastní Česko-izraelského inovačního fóra (CIFI), které je letos věnováno výzkumu a inovacím v elektronickém zdravotnictví (eHealth).

MZV: Ministr Petříček vystoupí na Česko-izraelském inovačním fóru, věnovaném zdravotnictví
Foto: Archiv MZV
Popisek: Černínský palác, sídlo Ministerstva zahraničních věcí

Vzhledem k pandemii COVID-19 konference proběhne on-line. Kromě ministra Petříčka vystoupí mimo jiné i izraelský velvyslanec v Praze Daniel Meron či experti na zdravotnictví.

Česko-izraelské inovační fórum se letos koná podruhé. Pořádá jej Ministerstvo zahraničních věcí, společně s Velvyslanectvím Státu Izrael a Česko-izraelskou smíšenou obchodní komorou. Konference má podpořit spolupráci v oblasti elektronického zdravotnictví. Předmětem jednání budou i národní strategie a přístupy k eHealth, včetně sdílení zkušeností získaných během pandemie.

Do odborné diskuse přispěje např. profesor Roman Havlík nebo vládní zmocněnec pro zdravotnický výzkum prof. Ondřej Slabý. Svým pohledem měl přispět také ředitel ÚZIS Ladislav Dušek, ten se ale na poslední chvíli z pracovních důvodů omluvil.

Registrace na fórum jsou možné skrze internetový formulář ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…