MZV: Náměstek Miloslav Stašek převzal prvních deset vozů Škoda Superb

31.08.2017 8:09

Na základě výsledku otevřeného výběrového řízení na dodavatele služebních vozidel pro Ministerstvo zahraničních věcí byla v červnu 2017 vybrána společnost Přerost a Švorc Auto s.r.o. Celkem se jedná o 55 vozů ŠKODA SUPERB, z nichž prvních deset slavnostně před Černínským palácem převzal od ředitele ŠKODA AUTO ČR Luboše Vlčka náměstek ministra Miloslav Stašek.

MZV: Náměstek Miloslav Stašek převzal prvních deset vozů Škoda Superb
Foto: mzv.cz
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Symbolicky právě během probíhající porady vedoucích zastupitelských úřadů České republiky v Černínském paláci dnes převzal z rukou ředitele ŠKODA AUTO ČR Luboše Vlčka náměstek ministra Miloslav Stašek prvních deset vozů ŠKODA SUBERB z celkového počtu 55 vozů, které dodá na základě vítězství v tendru nový dodavatel služebních vozů společnost Přerost a Švorc Auto s.r.o. Vozidla budou následně distribuována na 34 zastupitelských úřadů České republiky po celé Evropě a rovněž doplní flotilu Ministerstva zahraničních věcí.

„Jsem rád, že budou čeští diplomaté jezdit ve vozech Škoda Superb, přičemž díky předmětné smlouvě budeme mít vyřešenu otázku reprezentativní přepravy v evropských zemích. Současně se nám podařilo zachovat kontinuitu pravidelné bezúplatné obměny služebních vozů na Ministerstvu zahraničních věcí, což v důsledku znamená úsporu finančních prostředků státního rozpočtu. Vozidla bude dodavatel každoročně obměňovat za nová, a to až do roku 2021. Všechna vozidla budou dodána v nejvyšším stupni výbavy Laurin&Klement s pohonem 4x4 a šestistupňovou převodovkou DSG,“ dodal náměstek ministra Miloslav Stašek.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…