MZV: Setkání náboženských představitelů k připomínce obětí pandemie, výzvě k jednotě a přání do nadcházejícího roku

30.12.2021 13:42 | Tisková zpráva

Iniciativa zástupců abrahámovských náboženství Společný hlas a zvláštní zmocněnec pro holocaust, mezináboženský dialog a svobodu vyznání pořádají setkání náboženských představitelů k připomínce obětí pandemie, výzvě k jednotě a společnému přání do nadcházejícího roku.

MZV: Setkání náboženských představitelů k připomínce obětí pandemie, výzvě k jednotě a přání do nadcházejícího roku
Foto: Archiv MZV
Popisek: Černínský palác, sídlo Ministerstva zahraničních věcí

Setkání se uskuteční v pátek 31. prosince 2021 od 11 hodin v Trauttmansdorffském paláci v Loretánské ulici 6 v Praze 1 Hradčanech.

V rámci setkání bude přijato společné prohlášení s výzvou věřícím ze všech náboženství i těm, kteří se k žádnému náboženství nehlásí, k jednotě, aby se nenechali ničím a nikým rozdělit, ale společně bojovali proti negativním dopadům současné krize, navzájem se podporovali a dodržovali protiepidemická opatření chránící život včetně očkování.

Setkání bude možné sledovat i on-line ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

22:03 Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

Akce Hrad plný pokladů nabídne celodenní zábavný kulturní program na hradě Hukvaldy. Formou workshop…