Matcha Tea bar na kolech a nový šejkr pro sportovce

31.05.2014 19:27

Nový mobilní Matcha Tea bar startuje svou první letní roadshow; potkat ho můžete na letních festivalech napříč celou ČR.

Matcha Tea bar na kolech a nový šejkr pro sportovce
Foto: Matcha Tea
Popisek: Matcha Tea

Praha, 29. května 2014 - 100% BIO zelený čaj Matcha Tea sklízí druhým rokem úspěchy v českých domácnostech i gastro zařízeních, nově ho můžete ochutnat i přímo v terénu prostřednictvím Matcha Tea mobilního baru. Ten nabízí pestrý sortiment nápojů a pochutin z čaje Matcha, od studených a teplých drinků až po Matcha čokoládu, dezerty, zmrzlinu či slané pečivo, vše vždy zcela čerstvé a stoprocentně BIO. Zakoupit je v něm možné i Matcha Tea pro domácí konzumaci či zcela nový ergonomicky tvarovaný šejkr na přípravu tohoto čaje. Je určen převážně pro sportovce, ocení ho ale každý, kdo je často na cestách.

Matcha Tea bar má moderní design, který ocení zvláště návštěvníci hudebních festivalů, kterým umožní zdravé osvěžení přímo v terénu. Je mobilní a pro svůj provoz potřebuje pouze parkovací místo o rozměru 5,5 x 2,5 metrů a zdroj elektrické energie. Svou předpremiéru měl již v dubnu v rámci akce na podporu Světového dne hemofilie, kdy jeho zelené speciality ochutnaly hlavně děti.

Zdravý bar potkáte na letních festivalech

Tento mobilní bar obsluhují dva vyškolení barmani, kteří dokážou během hodiny obsloužit až 250 zákazníků, v menu nabízí vždy minimálně 10 drinků. Vzhled Matcha Tea baru je rozhodně netradiční a upoutá na první pohled. „Usilovali jsme o to, aby bar zaujal už z dálky a byl nepřehlédnutelný, ale zároveň aby ho poznávali naši věrní zákazníci,“ vysvětlil moderní vzhled baru ve street stylu Petr Patočka, který stojí za dovozem Matcha Tea do ČR. S Matcha Tea barem se můžete setkávat od konce května 2014, kdy startuje svou letní roadshow. „Máme v plánu navštívit zatím celkem 16 festivalů a hudebních akcí napříč celou republikou,“ upřesnil Petr Patočka. Bar je zároveň určen i pro soukromé akce. Objednat je ho možné na rodinné a firemní oslavy, narozeninové akce, zkrátka všude tam, kde je uplatnění pro chutný a zároveň zdravý catering, který zpestří každou akci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…