Nejlepší med a nejlepší trnková slivovice budou známy už v páteční podvečer, kdy se tohoto úkolu zhostí posudková komise. A jak to probíhá? Příznivci tohoto valašského moku a trochy recese dají k posouzení půllitrový vzorek trnkové slivovice, kterou pak okoštuje proškolená laická komise a v sobotu od 15 hodin pak bude moct lahodné vzorky ochutnat a ohodnotit i široká veřejnost.
Ochutnávky všeho druhu jsou ostatně podstatou této akce. Návštěvníci mohou ochutnat květový, akátový, lípový, lesní, pastovaný, různé druhy medoviny i ostatní včelí produkty.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva