Ministerstvo kultury zve na Den otevřených dveří

23.09.2018 16:13

V pátek 28. září 2018 se pro Vás otevřou brány malostranského Nostického paláce (Maltézské náměstí 1, Praha 1), a to v době od 10 do 17 hodin.

Ministerstvo kultury zve na Den otevřených dveří
Foto: Ministerstvo kultury
Popisek: Ministerstvo kultury

Přijďte si vychutnat kouzlo unikátního raně barokního Nostického paláce, považovaného za nejkrásnější sídlo ministerstva kultury na světě. Podíváte se do nádherných reprezentačních sálů, sloužících nyní k ceremoniálům předávání různých cen významným osobnostem, k pořádání kulturních akcí, k přijímání významných návštěv i k poradám.

Zavítáte i do pracovny ministra kultury, neobvyklé umístěním i architektonickým řešením. Navštívíte obrazárnu paláce s mnoha pozoruhodnými díly starých mistrů, která se otevírá pouze při výjimečných příležitostech; nahlédnete do krásné Kaple Nanebevzetí Panny Marie a přes skleněný průhled i do slavné majorátní nostické knihovny, která čítá na 14 tisíc svazků včetně unikátních manuskriptů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…