Ministerstvo obrany: Náměstek Tomáš Kuchta odchází do diplomacie

11.07.2018 20:58

Ke dni 10. července 2018 z pozice náměstka ministra obrany pro řízení sekce nakládání s majetkem ministerstva obrany odešel Ing. Tomáš Kuchta.

Ministerstvo obrany: Náměstek Tomáš Kuchta odchází do diplomacie
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

Na ministerstvu působil od února 2014, kdy byl jmenován do funkce náměstka ministra obrany pro řízení sekce průmyslové spolupráce a řízení organizací. Tomáš Kuchta bude nadále působit v diplomacii na postu velvyslance v Srbsku.

„Především mě těší, že se za 4,5 roku mého působení na ministerstvu obrany úspěšně rozběhl dialog s českým obranným průmyslem, stejně jako jeho podpora v zahraničí. Domácí průmysl má totiž pro obranu státu strategický význam. Navíc, pokud naše podniky vědí, co armáda potřebuje, dokáží nabídnout špičkové výrobky či řešení a následně konkurovat i na světovém trhu,“ shrnul Tomáš Kuchta.

„Děkuji Tomáši Kuchtovi za práci, kterou odvedl na ministerstvu obrany, a přeji mu hodně úspěchů v další kariéře,“ uvedl ministr obrany Lubomír Metnar.

Na služební místo náměstka ministra obrany pro řízení sekce nakládání s majetkem bude vypsáno výběrové řízení. Od 10. července 2018 na služebním místě náměstka pro řízení sekce nakládání s majetkem MO zastupuje v plném rozsahu JUDr. Eva Burešová, ředitelka odboru správy majetku SNM MO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.