Ministerstvo obrany: PF 2019

24.12.2018 22:03

Za celé vedení Ministerstva obrany a Armády České republiky přejeme všem krásné Vánoce a šťastný nový rok. S osobním přáním vojákům a zaměstnancům se připojují i ministr Lubomír Metnar a náčelník Generálního štábu armádní generál Aleš Opata.

Ministerstvo obrany: PF 2019
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

Lubomír Metnar, ministr obrany:

Chtěl bych všem vojákům velmi poděkovat za práci, kterou odvádějí. Popřát jim hodně úspěchů, pevného zdraví a pohodu nejen v práci, ale i v soukromém životě. Jsem tady proto, aby se jejich, v některých případech nepříliš dobrá situace, změnila k lepšímu. Udělám všechno pro to, aby se jejich materiální zabezpečení zlepšilo.

Rád bych také poděkoval kolegům na Ministerstvu obrany i všem ostatním státním a občanským zaměstnancům za dosavadní přístup. V nadcházejícím období je s největší pravděpodobností čeká ještě větší objem práce než doposud. Ale věřím, že se s tím dokáží vypořádat. K tomu bych jim chtěl popřát do nového roku hodně zdraví a osobní pohody.

Armádní generál Aleš Opata, náčelník Generálního štábu AČR:

Vážení vojáci, občanští zaměstnanci a příslušníci aktivní zálohy,

rok 2018 byl pro nás rokem významným svými náročnými úkoly v zahraničních operacích, na mezinárodních cvičeních anebo spojenými se 100. výročím založení republiky, ale také velkými změnami. Jasně jsme definovali priority armády. Následující rok bude také náročný. Budeme systematicky pracovat na dosažení stanovených cílů. Věřím, že jako jeden tým jich společně dosáhneme.

Přeji vám všem klidné prožití vánočních svátků v kruhu rodiny a nejbližších. Letos jsme si smutně připomněli, jak náročnou a nebezpečnou službu plníme. Těm, kteří jsou v zahraničních operacích, přeji zdárný návrat domů a do té doby bezpečný průběh služby.

Krásné svátky všem čtenářům přeje také odbor komunikace. Rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za přízeň a důvěru a věříme, že si ji udržíme i v roce příštím!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…