Ministerstvo vnitra: Nový ředitel Národní agentury pro komunikační a informační technologie

20.02.2023 16:28 | Tisková zpráva

Výběrové řízení na ředitele Národní agentury pro komunikační a informační technologie (NAKIT) vyhrál Jan Ďoubal, který byl od konce minulého roku pověřený jejím řízením. Ředitelem státního podniku bude od 1. března 2023.

Ministerstvo vnitra: Nový ředitel Národní agentury pro komunikační a informační technologie
Foto: mvcr.cz
Popisek: Ministerstvo vnitra ČR

Právníka Jana Ďoubala vybrala pětičlenná výběrová komise jako nejúspěšnějšího z pěti přihlášených uchazečů. Mezi hlavní hodnocené oblasti výběrového řízení patřily odborné kompetence, zkušenost se státní správou, manažerské dovednosti a vize.

„Jan Ďoubal během několikaletého působení v NAKIT ukázal, že agenturu zná a dokáže v ní zastávat vedoucí funkce. Během výběrového řízení navíc přesvědčil, že má vizi a je připravený provést podnik obdobím zásadní transformace,“ vysvětluje náměstek ministra vnitra a předseda výběrové komise Lukáš Kolářík.

Jan Ďoubal působí v NAKIT od začátku roku 2016. Nejdéle byl ve funkci vedoucího právního odboru. Od 28. prosince 2022 byl dočasně pověřen řízením agentury.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…