Ministerstvo zahraničí: Černínský palác hostil konferenci Prague EU Law Days

21.09.2019 10:57

Ve dnech 19. a 20. září 2019 se v Černínském paláci uskutečnil druhý ročník odborné konference s názvem Prague EU Law Days, pod záštitou ministra zahraničních věcí Tomáše Petříčka a náměstka ministra pro řízení sekce právní a konzulární Martina Smolka. Hlavním pořadatelem konference byl Institut pro křesťansko-demokratickou politiku.

Ministerstvo zahraničí: Černínský palác hostil konferenci Prague EU Law Days
Foto: Archiv MZV
Popisek: Černínský palác, sídlo Ministerstva zahraničních věcí

Druhý ročník konference se konal při příležitosti oslav 15 let českého členství v Evropské unii. I v letošním roce měla tato konference za cíl umožnit setkání odborníků pracujících s právem Evropské unie a sdílet informace o aktuálním vývoji ve vybraných oblastech, jmenovitě v oblasti práva soutěžního, volného pohybu osob a služeb, azylu a migrace, duševního vlastnictví či moderních komunikačních technologií.

Pozvání mezi řečníky přijali mj. generální advokát Soudního dvora Evropské unie Maciej Szpunar, profesorka unijního a pracovního práva na Univerzitě v Cambridge Catherine Barnard či profesorka unijního práva na Bocconské univerzitě Eleanor Spaventa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…