Ministerstvo zdravotnictví: Novým náměstkem ministra se stal Václav Pláteník

20.02.2023 19:55 | Tisková zpráva

Novým náměstkem ministra zdravotnictví Vlastimila Válka se stal Václav Pláteník, člen Společnosti sociálního lékařství a řízení péče o zdraví ČLS JEP a analytik a tajemník v odborné komisi KDU-ČSL pro zdravotnictví.

Ministerstvo zdravotnictví: Novým náměstkem ministra se stal Václav Pláteník
Foto: mzcr.cz
Popisek: Ministerstvo zdravotnictví ČR

„Pan náměstek Pláteník je velmi výraznou posilou mého týmu. Intenzivně spolupracuje se členy zdravotních výborů obou komor parlamentu a podílel se například na přípravě volebního programu v kapitole zdravotnictví. Zaměřuje se na oblast podpory a ochrany veřejného zdraví, prevenci, podporu práv pacientů a organizaci a dostupnost zdravotní péče. Těším se na naši spolupráci,“ řekl ministr zdravotnictví Vlastimil Válek.

Václav Pláteník v minulosti pracoval například ve farmaceutickém průmyslu, na nizozemské ambasádě v Praze nebo v komunikačních agenturách v ČR i zahraničí. V roce 2021 působil jako poradce ministra práce a sociálních věcí. V médiích vyšly jeho komentáře na téma strategické komunikace. Vystudoval marketingovou komunikaci na FSV UK a UNYP a zdravotnické právo na PF UK.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…