Moravskoslezský kraj: Krajský úřad omezuje úřední hodiny

10.10.2020 9:45

Kvůli prudkému nárůstu onemocnění covid-19 a v souvislosti s nařízením Vlády ČR omezuje Krajský úřad Moravskoslezského kraje v Ostravě úřední hodiny pro veřejnost. Omezení osobního kontaktu platí od 12. do 25. října. Většinu agendy bude možné vyřídit elektronicky.

Moravskoslezský kraj: Krajský úřad omezuje úřední hodiny
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

„Krajský úřad i nadále vykonává všechny činnosti v samostatné i přenesené působnosti. Omezujeme pouze osobní kontakt s veřejností. Pokud je to nezbytné, budou zaměstnanci úřadu občanům osobně k dispozici po pět hodin v pondělí a ve středu. Vyřídit si své záležitosti mohou lidé z domova prostřednictvím Portálu služeb, který nabízí efektivní elektronickou komunikaci. Prostřednictvím tohoto portálu je možné si také objednat a domluvit osobní schůzku tak, aby nedocházelo k větší koncentraci osob na jednom místě. Domluva je možná i telefonicky,“ uvedl ředitel krajského úřadu Moravskoslezského kraje Tomáš Kotyza.

Dodal, že pro osobní jednání s veřejností jsou v budově krajského úřadu vyčleněny dvě kanceláře. Zároveň ve všech prostorách platí povinnost dodržovat hygienická a epidemiologická opatření. „Povinná je rouška, rozestupy, dezinfekce rukou, při vstupu se bude všem měřit teplota. Osoba s tělesnou teplotou 37,5 stupně C a vyšší nebude do budovy vpuštěna,“ upozornil ředitel krajského úřadu Tomáš Kotyza. 

Úřední hodiny KÚ MSK pro veřejnost pro osobní podání na podatelně, CzechPoint a pro osobní kontakt se zaměstnanci: 

Pondělí 8 - 13 hodin
Středa 12 - 17 hodin

Veřejnost může kontaktovat zaměstnance krajského úřadu přednostně elektronicky nebo telefonicky, a to prostřednictvím elektronické podatelny posta@msk.cz nebo telefonního čísla 595 622 222. 

Bližší informace ZDE.

Přímé kontakty na zaměstnance KÚ MSK naleznete ZDE .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…