Moravskoslezský kraj: Správné vytápění šetří životní prostředí i rodinné rozpočty

17.01.2020 16:58 | Zprávy

Příští týden bude na ostravské Černé louce opět patřit veletrhu o vytápění, úsporách energií a smysluplném využívání obnovitelných zdrojů energie. Moravskoslezský kraj otevře svůj stan ve spolupráci s Výzkumným energetickým centrem Vysoké školy báňské v Ostravě. Návštěvníci veletrhu Infotherma se dozvědí, jak šetřit peněženku i životní prostředí.

Moravskoslezský kraj: Správné vytápění šetří životní prostředí i rodinné rozpočty
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

„I letos budou mít návštěvníci Infothermy příležitost se dozvědět, jaké výhody přináší správné vytápění. Kromě finančních úspor si lidé mohou ve svých domácnostech výrazně zlepšit komfort tepelné pohody. A co je taky velmi důležité, správným vytápěním lidé snižují množství škodlivin, které jdou do ovzduší,“ uvedla náměstkyně hejtmana Moravskoslezského kraje pro životní prostředí Jarmila Uvírová. Zásady správného vytápění pomůže v krajském stanu, který bude ihned u hlavního vstupu na výstavu, objasnit edukativní show Smokemana z Výzkumného energetického centra VŠB.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Hezky napsané

Celý váš komentář ke státnímu svátku se mi líbil. Na konci píšete, že 28. říjen není jen datum. Je to připomínka, že když táhneme za jeden provaz, dokážeme všechno. Nemyslíte, že to je ale něco, co vy politici vůbec neděláte? Že se nejste schopni ani v dost zásadních věcech oprostit od vaší stranick...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.