Nadělte si MBA či LLM studium s vánoční slevou

11.12.2014 12:57

Vzdělání má trvalou hodnotu a nikdy na něj není pozdě. Uvažovali jste o tom, že můžete studium také darovat? Protože se vánoce nezadržitelně blíží, je možné využít výhodné vánoční akce a nadělit sobě či svým blízkým dárek, který podpoří pracovní i osobní růst. Vzdělávací institut CEMI aktuálně spouští akci, při které zájemci ušetří 12 100 Kč (460 EUR). Akční cena školného tedy činí 89 000 Kč bez DPH a platí do konce roku.

Nadělte si MBA či LLM studium s vánoční slevou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vánoční stromek

Výhodou studia na CEMI je jeho flexibilita. Vychází vstříc požadavkům dnešní uspěchané doby, protože studium probíhá online formou a trvá jeden rok. Je tedy vhodné i pro pracovně vytížené uchazeče. Výuka reflektuje reálné požadavky na aktuální manažerské znalosti a dovednosti českých a slovenských manažerů. Kurzy se zahajují dvakrát ročně, konkrétně v únoru a říjnu. Výuka na CEMI (Central European Management Institut) , probíhá v češtině, po jejím úspěšném zakončení získáte prestižní profesní MBA či LL.M. titul, který vám otevře nové možnosti a šance na lepší pracovní místo a vyšší finanční ohodnocení. Pod dohledem zkušených lektorů prohloubíte své znalosti, které vám pomohou objevit nový úhel pohledu na dosavadní způsob vaší práce i práce vašich podřízených.

CEMI se snaží vyjít vstříc svým studentům nejen flexibilní výukou, ale také finančně prostřednictvím možnosti úhrady školného dle individuálního splátkového kalendáře. V rámci vánoční akce poskytuje slevu na všechny  MBA a LLM programy. V současné době zaplatíte za školné o 12 100 korun méně. Vyberte si oblast, která vás zajímá, zašlete přihlášku do 31. prosince 2014 a již v únoru 2015 můžete začít měnit svůj pracovní život. Pokud budete chtít někomu z vašich blízkých darovat možnost získání prestižního profesního titulu, CEMI vám pro ně na požádání vystaví dárkový certifikát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…