Nakupujte jízdné přes e-shop Dopravního podniku!

04.01.2015 12:49

Proč stát ve frontě, když si jízdné na MHD můžete pořídit v klidu a za pár minut? E-shop, který slouží pro nákup elektronických předplatních jízdenek pro čipovou kartu Opencard, naleznete na adrese eshop.dpp.cz.

Nakupujte jízdné přes e-shop Dopravního podniku!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Cestující v hromadné dopravě

Po přihlášení pomocí uživatelského jména a hesla si zvolíte druh časové jízdenky, způsob jejího zaplacení a termín počátku platnosti kuponu. Po zakoupení si pak jízdenku pohodlně a bez čekání aktivujete pomocí dobíjecích automatů, tzv. validátorů umístěných při vstupu do vybraných stanic metra. Všechny validátory jsou umístěny poblíž automatů na jízdenky.

V porovnání s nákupem v klasických prodejních místech Vám e-shop přináší výraznou časovou úsporu při pořizování jízdného.

Jak koupit časovou jízdenku přes internet?

Máte možnost nakupovat anonymně, bez registrace, anebo se registrovat a založit si na e-shopu uživatelský učet. Pokud využijete registrace, zjistíte vždy bez problémů platnost vaší časové jízdenky. Podrobné informace i často kladené otázky k nákupu dále naleznete v nápovědě obchodu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…